De Zonnebloemauto getest door Jacqueline

23 augustus 2016 - Door: Redactie Scouters

Hoe fijn is dat: met je partner of familielid op pad en helemaal zelf bepalen hoe en wanneer je gaat rijden. Dat kan met de Zonnebloemauto, een aangepaste auto die je voor een laag tarief kan huren. Hoe bevalt de auto? Jacqueline nam de proef op de som en testte de auto. En Amanda van initiatiefnemer de Zonnebloem vertelt meer over de auto in onderstaande video.

ZonnebloemAutoOver de Zonnebloemauto

De Zonnebloemauto is een initiatief van de Zonnebloem en bedoeld om iedereen die een rolstoel of scootmobiel gebruikt, zo onafhankelijk mogelijk vervoer te bieden. Je kan de rolstoelauto huren en zelf rijden of je partner, een vriend of familielid de auto laten besturen. Ook kan je je laten rijden door een vrijwilliger. Omdat je de auto zelf kan (laten) besturen, hoef je niet te wachten op een taxi of ander soort vervoer. Je kan 2 type auto’s huren: de Volkswagen Caddy en de Fiat Doblo/Opel Combo.

Een Zonnebloemauto kost € 40,- per dag. Je betaalt zelf de kosten voor de verbruikte brandstof. De eerste 100 km zijn er verder geen extra kosten. De Zonnebloemauto is te huur op veel locaties in Nederland, zoek de locatie bij jou in de buurt.

Meer informatie en beoordeel de Zonnebloemauto

VIDEO: Jacqueline test de Zonnebloemauto

Deze video is opgenomen op de Support Beurs in mei 2016.

Ook producten testen?

Wil je producten voor Scouters testen? Word dan lid van het testteam!

Reacties (1)

  • Door Mary-Anne Gitmans-Bos op 20 april 2018

    Hallo beste mensen, Ik heb 16 jaar geleden een herseninfarct gehad. Nog steeds knok ik voor meer en meer zelfstandigheid. Ik ben een heel eind gekomen. Ik kan kleine stukjes lopen, knoopjes vastmaken, praten etc etc, Ik ben een enthousiat iemand die possitief in het leven staat. Graag wordt ik lid van het testteam. Ik hoor heel graag van u met informatie over het testteam. hartelijke froet Mary-Anne

Een reactie toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site