Bord voor eenhandig brood eten Theomatik

Op het eerste Scouters Testival getest door het Scouters testteam de Theomatik, een bord ontworpen door een enthousiaste groep in België.

Heb je maar één hand om je brood te smeren, lastige verpakkingen open te maken en ook het brood te snijden, dan kan de Theomatik je wellicht helpen. Het is wel gericht op kleine verpakkingen, dus voor thuis niet voor iedereen ideaal, maar we wilden het toch met onze scouters delen. Het is mooi afgewerkt, is uitgevoerd met een...

Lees meer

Op het eerste Scouters Testival getest door het Scouters testteam de Theomatik, een bord ontworpen door een enthousiaste groep in België.

Heb je maar één hand om je brood te smeren, lastige verpakkingen open te maken en ook het brood te snijden, dan kan de Theomatik je wellicht helpen. Het is wel gericht op kleine verpakkingen, dus voor thuis niet voor iedereen ideaal, maar we wilden het toch met onze scouters delen. Het is mooi afgewerkt, is uitgevoerd met een antislip laag aan de onderkant en heeft aan de zijkant een handig mesje om cellofaan verpakkingen te openen. Voor het openen van kleine verpakkingen jam, boter, melk etc klem je het bakje eenvoudig vast in een van de vakjes. Voor het snijden van wat weerbarstige korsten van het brood bleek het toch gemakkelijker om er een antislipmatje onder te leggen.

De Theomatik is verkrijgbaar bij Weerhandig en kost ongeveer € 87,00

Ik wil beter huishouden eten en drinken.

Lees minder

Gemiddelde beoordeling

 • Design
 • Gebruiksgemak
 • Kwaliteit
 • Prijs

Beoordelingen (1)

Gemiddelde beoordeling

1 beoordeling(en) | Schrijf een beoordeling

  “Kan weer zelf brood smeren, snijden en eten”

  Door Elly Waaijer (Scouters) op 02 juli 2019

  Design
  Gebruiksgemak
  Kwaliteit
  Prijs

  Op het eerste Scouters Testival mei 2019 werd dit innovatieve hulpmiddel getest door een groep van het test team. De meeste testers vinden het heel handig, je kunt makkelijk kleine verpakkingen openen met boter, broodbeleg, etc. Vooral ook het kleine scherpe mesje is handig om plastic verpakkingen open te krijgen, tenminste als je weet hoe het werkt. Vergt enige uitleg en handigheid. Ook wordt het zeer gewaardeerd dat alles goed is schoon te houden en er aantrekkelijk uitziet. Wel een beperking dat het alleen werkt met kleine verpakkingen, maar mooie aanvulling op bestaande hulpmiddelen om al die lastige verpakkingen te openen. En de Theomatik schuift niet weg, ook heel handig. En niet zo bedoeld, maar het vakjes gedeelte kan ook goed als handvat worden gebruikt om de Theomatik te verplaatsen.

Een beoordeling toevoegen

* Verplicht veld
** Verplicht veld, je e-mail adres wordt niet getoond op de site

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *