Ik wil beter

Na je revalidatie wil je zo snel mogelijk weer alles doen wat jij belangrijk vindt. Hoe? Klik voor tips en hulpmiddelen op onderstaande domeinen. Je kunt ook eerst de ZelfredzaamheidsRadar hieronder invullen om te kijken waar jouw wensen liggen.

Invullen ZelfredzaamheidsRadar

Geef per domein je zelfredzaamheid aan met een cijfer van 1 tot 5. Dit doe je door op de binnenring te tikken op een van de cirkels. Een 1 betekent dat je zelfredzaamheid beter kan, een 5 dat je iets prima zelf kunt, eventueel met een hulpmiddel. Vul zo alle domeinen in en aan het eind kun je jouw score opslaan in een pdf document. Je hoeft geen account aan te maken en het is gratis. Als je op het icoontje klikt op de domeinen waar je aan wil werken, kom je vanzelf terecht bij de hulpmiddelen en oplossingen die we voor je gescout hebben. Later kun je de radar opnieuw invullen en kun je precies zien wat je al bereikt hebt. Meer weten over de ZelfredzaamheidsRadar? Klik hier!

Vul hier de Radar in

Afbeelding van de ZelfredzaamheidsRadar

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws!

Schrijf je ook in voor Scouters nieuws en ontvang iedere maand

  • Laatste onafhankelijke producttests
  • Nieuwe en innovatieve hulpmiddelen gescout voor jou
  • Meest recente nieuws over vergoedingen van hulpmiddelen

Ik schrijf me direct in

Heb je tips of wil je je ervaring delen?

Heb je tips en oplossingen die jou helpen om beter te bewegen? Of heb je ervaring met één van de oplossingen of hulpmiddelen op Scouters die je graag deelt? We vullen de informatie  graag aan met jouw tips.

Deel jouw ervaring of vraag in de Facebook-groep

Tip de Scouters redactie